top of page
5112A31B-C331-478A-A33B-E4DA0185B7EC.jpeg

Kevin Sweep

Kevin Sweep is de drijvende kracht van Theater Soloveyko en een echte doorpakker. Als het gaat om het realiseren van een stichting neemt hij daar goed de leiding in. Het project is een groot onderdeel van zijn studie geworden en daar zijn we heel blij mee! Met zijn ervaring in lesgeven aan vluchtelingenkinderen krijgt hij veel voor elkaar bij de groepen, waar hij geliefd is door de kinderen. Scroll naar beneden om meer over Kevin te lezen! Kevin is theatermaker zowel als Docent bij Theater Soloveyko. 

  • LinkedIn
  • Instagram

Dit ben ik! 

Hoi ik ben Kevin, 22 jaar oud en ik zit in de eindfase van mijn opleiding als theatermaker en docent op ArtEZ in Zwolle. De opleiding heet ook wel de Artist Educator in Theater & Media opleiding. 

In mijn theaterwerk ben ik altijd bezig met 'de ander' en haal ik enorm veel plezier uit samenwerken met anderen, zowel met jong als met oud. Ik vind het leuk en belangrijk om met mensen te werken. Ook muziek is belangrijk in mijn werk. 

Als het gaat om maatschappelijk geëngageerd theater maken, voel ik mij daar helemaal in thuis. Ik heb voor stichting De Vrolijkheid als workshopleider en vrijwilliger gewerkt binnen en buiten mijn expertise. Daarnaast heb ik projecten gedaan met ouderen in een verzorgingstehuis en ben ik vrijwilliger bij Stichting Buddy to Buddy. Dat is een stichting die Nederlandse burgers koppelt aan nieuwe Nederlanders en vluchtelingen. Ook geef ik vanaf het begin van Theater Soloveyko elke week les. 

Bij Theater Soloveyko hou ik mij ook bezig met de vormgeving en de PR van Theater Soloveyko. 

bottom of page