top of page
My project-1-34.png
66820B16-DCF5-45BE-AF2E-ED532D73D398.jpeg


"Stichting
Theater Soloveyko"

Theater Soloveyko

wil een stichting worden!

De toekomst

 


Wij zijn op dit moment hard bezig met professionaliseren. 
In de nabije toekomst zijn wij van plan om een stichting op te richten:

Stichting Theater Soloveyko. Dit is een belangrijke stap voor ons, omdat we hiermee ook kunnen gaan uitbreiden. We denken hierbij aan een eigen ruimte of onze huidige ruimte te kunnen bekostigen. Ook denken we aan het werken met kostuums, rekwisieten en decor. Denk ook aan betaalde gastdocenten en het uitbreiden van het aantal lessen dat we kunnen gaan geven.
We willen een verbinding vormen tussen de Oekraïense mensen in Zwolle, de stad en de jonge kunstenaars in de stad. Ook zouden wij het leuk vinden om zoveel mogelijk samenwerking aan te gaan met de stad, de theaters en talentvolle mensen in de stad en de Oekraïense mensen, die hun talenten kunnen delen met de kinderen. Zo lijkt het ons geweldig om Oekraïense mensen of ouders van de kinderen te kunnen inhuren om een workshop te geven op een zaterdag. Dit zijn allemaal mogelijkheden die we gaan krijgen als we een stichting kunnen worden.
De voorstelling die wij spelen in het Papenstraattheater zal een startschot vormen voor deze toekomstplannen. We zijn hard op zoek naar een geschikt bestuur en mensen die ons kunnen adviseren op het gebied van het opzetten van een stichting.

bottom of page